NIUBO

 

Kmečka zadruga Sevnica je uradni zastopnik za podjetje Niubo v Sloveniji. Niubo je po svojih kmetijskih strojih zelo priznano podjetje v Španiji in širom sveta. Leta 2007 so pričeli z lansiranjem vrhunskih strojev, kateri sodijo med nepogrešljivo opremo na vsaki kmetiji. 

Kmetijsko mehanizacijo Niubo, mulčarje, traktorske viličarje, okopalnike in ostale kultivatorje, odlikuje izredna robustnost, večje število kladiv, debelejši materiali in praktično vzdrževanje. Kar pa je seveda za vsakega kupca najpomembnejše – zmerna cena za vrhunsko kvaliteto. 

 

Pokličite nas in z veseljem vam bomo predstavili vse Niubo proizvode, ki jih imamo za vas na voljo.

 

Naj stroji Niubo postanejo vaš novi partner na kmetiji.

KZS Razno-01.png
KZS Razno-02.png
KZS Razno-03.png
  • mulčerji

  • medvrstni okopalniki in kultivatorji

  • traktorski viličarji

  • razsipalniki

 

BC INSTITUT

KZS Razno-02.png

BC Institut iz Hrvaške je vodilna semenarska hiša z lastno genetiko v našem prostoru. Začetki podjetja segajo 120 let nazaj in ves ta čas so vrhunski strokovnjaki žlahtnili žita in koruzo ter jo ciljno prilagajali našim rastnim pogojem. Ravno zato se tako nove kot tudi stare sorte izkažejo v poskusih in kar je še pomembneje, izkažejo se na polju. BC Institut v zadnjih letih doma in v številnih sosednjih državah dosega poslovne uspehe in to seveda brez vrhunskega semenarskega programa ne bi bilo mogoče. 

 

Kmečka zadruga Sevnica je uradni zastopnik podjetja BC Institut v Sloveniji. Za vas imamo na voljo visokokvalitetne kulture, ki so prilagojene vašim potrebam in bodo zagotovo obogatile vašo proizvodnjo žit in koruze.

 

Pokličite nas in z veseljem vam bomo predstavili asortiman BC Instituta ter vam priporočili najboljše glede na vaše potrebe.

 

BC Institut – POSEJTE USPEH.

PLAKAT ŽITA BC 50X70 KONČNI.jpg

Oglejte si video o predstavitvi BC hibridov koruze spodaj:

koruza mala.jpg
KZS  LOGO CMYK.png